Våra lösningar är idealiska för alla organisationer

Våra program

SIB är idag branschoberoende. Med andra ord erbjuder SIB handdatorbaserade lösningar till kunder inom all typ av verksamhet inom olika branscher

Program

Besiktning

Detta besiktningssystem levererades första gången 1987 och har sedan dess varit ett av de ledande besiktningssystem marknaden inom den svenska kraftindustrin.
Programmet hanterar Stolp- & Jordtagsmätning och ger en fullständig dokumentation av anläggningar med möjlighet att hantera Fel- & Materiel koder. Klarar även P3 koder med kostnader, vilket ger möjlighet att göra färdiga beredningar med kostnadskalkyl. 

AvCAD

AvCad 5 är det senaste tillskottet till vårt Cad-system.
I detta finns beräkningar av laster vid olika förhållanden och mallningar. Här finns också en materielhantering som baseras på e-nummer och de konstruktionstyper man valt. 

M Protokoll

System för mätaravläsning av vatten-, el-, fjärrvärme mätare.
MProtokoll kan kopplas mot flera olika debiteringssystem.

Används idag bland annat av MälarEnergi, Tekniska Verken & Gotlands Energi. 

Protokoll

Rondo är ett generellt besiktningssystem som kan användas inom all typ av besiktning eller där man går ronder.

Denna applikation som i grunden är ett registerprogram med otaliga möjligheter att organisera data kan i stort sett anpassas till vilken verksamhet som helst. 

Med våra program reducerar du pappersarbetet, och på så vis stöttar till en mer hållbar värld.

Övriga tjänster

Konstruktionsberäkningar

SIB utför konstruktionsberäkningar för kraftindustrin. Allt upp till stamnätet. Flera stora svenska bolag använder sig av oss och vi ofta involverade i stora projekt.

Våra seniora konstruktions beräknare som har arbetat inom området sedan 70-talet som har unika erfarenheter. De jobbar med våra yngre för att dela med sig av sina kunskaper men även kunna ta del av de yngres idéer.